Tiêu chuẩn quốc tế
Số hiệu
Standard Number
ISO 16140-2
Năm ban hành
Publication date
Tình trạng
A - Còn hiệu lực
Status |
Tên tiếng việt
Title in Vietnamese Microbiology of the food chain - Method validation - Part 2: Protocol for the validation of alternative (proprietary) methods against a reference method
|
Tên tiếng anh
Title in English Microbiology of the food chain - Method validation - Part 2: Protocol for the validation of alternative (proprietary) methods against a reference method
|
Tiêu chuẩn tương đương
Equivalent to DIN EN ISO 16140-2 (2016-11), IDT##BS EN ISO 16140-2 (2016-07-31), IDT##DS/EN ISO 16140-2 (2016-09-01), IDT##EN ISO 16140-2 (2016-07), IDT##NF V08-103-2 (2016-09-17), IDT##SN EN ISO 16140-2 (2016-10), IDT##OENORM EN ISO 16140-2 (2016-10-15), IDT##PN-EN ISO 16140-2 (2016-09-07), IDT##UNE-EN ISO 16140-2 (2016-12-28), IDT##TS EN ISO 16140-2 (2016-12-09), IDT##DS/EN ISO 16140-2 (2016-09-01), IDT##DS/EN ISO 16140-2 (2016-09-01), IDT##UNI EN ISO 16140-2:2016 (2016-09-22), IDT##STN EN ISO 16140-2 (2017-01-01), IDT##CSN EN ISO 16140-2 (2017-02-01), IDT##NEN-EN-ISO 16140-2:2016 en (2016-07-01), IDT
|
Chỉ số phân loại
By field
07.100.30 - Vi sinh học thực phẩm
|
Số trang
Page 66
|